Yüsra Geyik Hayat Bilgisi Rolü / Arka Sokaklar'ın Zeliş'i, Instagram'daki tatil pozlarıyla ... : Samsun'nda dünyaya gelen genç oyuncu çocukluğunu i̇stanbul'da geçirdi.

Yüsra Geyik Hayat Bilgisi Rolü / Arka Sokaklar'ın Zeliş'i, Instagram'daki tatil pozlarıyla ... : Samsun'nda dünyaya gelen genç oyuncu çocukluğunu i̇stanbul'da geçirdi.. Yüşra geyik, 1990 yılında samsun'da doğmuştur. Oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografisi. 13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol almıştır. Samsun'nda dünyaya gelen genç oyuncu çocukluğunu i̇stanbul'da geçirdi. Arka sokaklardan evvel yabancı damat, hayat bilgisi ve hamdi alkan'ın yumurcak tv projesinde oynadım.

Samsun'nda dünyaya gelen genç oyuncu çocukluğunu i̇stanbul'da geçirdi. Anasayfa » kadın ♥ moda » yüsra geyik: İşte yüsra geyik hakkında bilgiler haberimizde. 13 yaşındayken ilk kez hayat bilgisi isimli dizide ceyda karakteriyle rol alarak tv dünyasına adım attı. Arka sokaklar'ın unutulmaz karakterlerinden zeliş'i oynayan yüsra geyik, basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oluyor.

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i kimdir? | Gazete Dizi
Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i kimdir? | Gazete Dizi from www.gazetedizi.com
Dizide usta isimler ile beraber çalışan yüsra, dizide oyunculuğu ile beğeni topluyor. İlk profesyonel oyunculuk deneyimini hayat bilgisi dizisinde yaşayan yüsra geyik, arka sokaklar dizisinde popülerliği kazanmıştır. Hayat bilgisi oyuncularının şimdiki halleri öncesi sonrası hayat bilgisi, senaryosunu gani müjde'nin yazdığı, yönetmenliğini. Sanat tasarım fakültesinden mezun oldu. Ekranların sevilen dizisi arka sokaklar 500. 2005 yılında yumurcak tv'de sunuculuk yaparken çeşitli skeçlerde de rol aldı. İlk olarak hayat bilgisinde rol aldı. Yüsra geyik hakkında merak edilen aslen nereli?

2006 yılından bu yana arka sokaklar dizisinin kadrosunda yer almaktadır ve zeliş karakterini canlandırmaktadır.

Perran kutman, tarık papuçcuoğlu, atilla olgaç vb. Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik öyle pozlar verdi ki hüsnü çoban görmesin dedirtti. Arka sokaklar dizisinin oyuncusu yüsra geyik ozan güven ile el ele görüntülendi. 13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol almıştır. Yüsra geyik kimdir, kaç yaşında? Bakırköylü sanatçılar derneği (basad) 'da tiyatrolarda rol aldı. Genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk sergileyen yüsra geyik, kamera karşısına ilk kez hayat bilgisi isimli dizi ile geçti. 2005 yılında yumurcak tv'de sunuculuk yaparken çeşitli skeçlerde de rol aldı. Hayat bilgisi oyuncularının şimdiki halleri öncesi sonrası hayat bilgisi, senaryosunu gani müjde'nin yazdığı, yönetmenliğini. .tek bir dizi olan arka sokaklar'da rol almaktadır.bu dizide hüsnü başkomiser'in en büyük kızı olarak rol alan oyuncu yıllardır başarılı sezonlar geçirmektedir. 2005 yılında yumurcak tv'de sunuculuk yaparken çeşitli skeçlerde de rol aldı. Boyu 1.65 cm, kilosu 45, burcu ise i̇kizler'dir. Tiyatro eğitimlerine çok küçük yaşta başlayan yüsra geyik, oyunculuk üzerine birçok eğitim almıştır.

2006 yılından itibaren 13 sezon bu dizide rol almayı sürdüren yüsra geyik, şimdiye dek 8 film ve dizide çeşitli karakterleri canlandırmıştır. Anne ve babasını bir trafik kazasında kaybeden idealist afet öğretmen, küçük kardeşi kerem ile birlikte anadoluyu karış karış dolaşmıştır. 14 yaşında tümay özokur ajansına bağlı olarak çalışmaya başlamıştır. Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik, ilkokul yaşlarında tiyatro kursuna giderek erken yaşta oyunculukla ilgilenmeye başladı. Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik öyle pozlar verdi ki hüsnü çoban görmesin dedirtti.

Yüsra Geyik Boy Kilo, Nereli Yaşı Burcu Saç ve Göz Rengi ...
Yüsra Geyik Boy Kilo, Nereli Yaşı Burcu Saç ve Göz Rengi ... from 2.bp.blogspot.com
2005 yılında yumurcak tv'de sunuculuk yaptı. İle ilgili aramalar yüsra geyik hayat bilgisi rolü. Daha sonra sahneden hoşlanmış ve bakırköy sanatçılar derneği tiyatro çalışmalarına katılmıştır. 13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik, ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol aldı. 1990 yılında samsun'da doğan yüşra çelik, sanat tasarım fakültesi mezunudur. 13 yaşındayken ilk kez hayat bilgisi isimli dizide ceyda karakteriyle rol alarak tv dünyasına adım attı. Yüşra geyik, 1990 yılında samsun'da doğmuştur. Perran kutman, tarık papuçcuoğlu, atilla olgaç vb.

Hayat bilgisi oyuncularının şimdiki halleri öncesi sonrası hayat bilgisi, senaryosunu gani müjde'nin yazdığı, yönetmenliğini.

Boyu 1.65 cm, kilosu 45, burcu ise i̇kizler'dir. Yüsra geyik oyunculuk kariyerine çocuk yaşlarda ilk kez 2003 yılında hayat bilgisi dizisinde canlandırdığı ceyda rolü ile adım attı. Bölüm 'e gelirken dizinin sevilen oyuncusu yüsra geyik konuğum oldu. Oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografisi. Bölüm 'e gelirken dizinin sevilen oyuncusu yüsra geyik konuğum oldu. Yüsra geyik, sadece oyuncu olmadığını şiir yazarak gösterdi. Ekranlara hayat bilgisi ve yabancı damat dizilerinde aldığı küçük rollerle merhaba dedi. Yüsra geyik , 21 haziran 1990 tarihinde samsun 'da doğmuştur. Ekranların sevilen dizisi arka sokaklar 500. Yüsra geyik küçük yaşta kameralarla tanışan oyuncularımızdandır. 1990 yılında samsun'da doğan yüşra çelik, sanat tasarım fakültesi mezunudur. Yüşra geyik, 1990 yılında samsun'da doğmuştur. 2005 yılında yumurcak tv'de sunuculuk yaparken çeşitli skeçlerde de rol aldı.

Hayat bilgisi oyuncularının şimdiki halleri öncesi sonrası hayat bilgisi, senaryosunu gani müjde'nin yazdığı, yönetmenliğini. Daha sonra sahneden hoşlanmış ve bakırköy sanatçılar derneği tiyatro çalışmalarına katılmıştır. Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik, ilkokul yaşlarında tiyatro kursuna giderek erken yaşta oyunculukla ilgilenmeye başladı. 2005 yılında yumurcak tv'de sunuculuk yaptı. Televizyonlarda yer aldığı ilk proje 2003 yılında yayınlanan hayat bilgisi dizisi olmuştur.

Yüsra Geyik Boy Kilo, Nereli Yaşı Burcu Saç ve Göz Rengi ...
Yüsra Geyik Boy Kilo, Nereli Yaşı Burcu Saç ve Göz Rengi ... from 2.bp.blogspot.com
Yabancı damatta rol aldığımda dizinin son dönemiydi ve arka sokaklar diye bir projeye başlıyoruz, bizimle. Arka sokaklar'ın unutulmaz karakterlerinden zeliş'i oynayan yüsra geyik, basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oluyor. Yüsra geyik hakkında merak edilen aslen nereli? Samsun'nda dünyaya gelen genç oyuncu çocukluğunu i̇stanbul'da geçirdi. Yüsra geyik kimdir, kaç yaşında arka sokaklar dizisinde hüsnü çoban'ın kızı zeliş karakterine hayat veren yüsra geyik ile ozan güven'in beraber olduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Bölüm 'e gelirken dizinin sevilen oyuncusu yüsra geyik konuğum oldu. Eğitimini sanat tasarım fakültesi grafik bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol aldı. Tiyatro eğitimlerine çok küçük yaşta başlayan yüsra geyik, oyunculuk üzerine birçok eğitim almıştır.

Daha sonra yabancı damat dizisinde rol alan ve yumurcak tv'de (çocuk kanalı) sunuculuk yapan yüsra geyik en çok 2006 yılında yayına giren arka sokaklar dizisinde rol almasıyla tanındı.

Tiyatro eğitimlerine çok küçük yaşta başlayan yüsra geyik, oyunculuk üzerine birçok eğitim almıştır. Arka sokaklar'ın unutulmaz karakterlerinden zeliş'i oynayan yüsra geyik, basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oluyor. İlk profesyonel oyunculuk deneyimini hayat bilgisi dizisinde yaşayan yüsra geyik, arka sokaklar dizisinde popülerliği kazanmıştır. 13 yaşında çok erken kameralar ile tanıştı. Genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk sergileyen yüsra geyik, kamera karşısına ilk kez hayat bilgisi isimli dizi ile geçti. Televizyonlarda yer aldığı ilk proje 2003 yılında yayınlanan hayat bilgisi dizisi olmuştur. Eğitimini sanat tasarım fakültesi grafik bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol aldı. Yüsra geyik eğitimine sanat tasarım fakültesi'nde devam ederek, tamamlamıştır. Yüsra geyik kimdir, kaç yaşında arka sokaklar dizisinde hüsnü çoban'ın kızı zeliş karakterine hayat veren yüsra geyik ile ozan güven'in beraber olduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Yüsra geyik, sadece oyuncu olmadığını şiir yazarak gösterdi. Ekranların sevilen dizisi arka sokaklar 500. 2006 yılından bu yana arka sokaklar dizisinin kadrosunda yer almaktadır ve zeliş karakterini canlandırmaktadır. 13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik, ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol aldı.

13 yaşında kameralarla tanışan yüsra geyik ilk olarak hayat bilgisi dizisinde rol almıştır yüsra geyik. Arka sokaklar'ın unutulmaz karakterlerinden zeliş'i oynayan yüsra geyik, basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oluyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama